TIFO

Fotballens festdag på Oslo øst

16. mai blir det trøkk på Intility Arena.

Annonse:

Etter en herlig opplevelse i Ålesund rettes nå fokuset mot torsdagens storkamp på Intility Arena. Kongsvinger kommer på besøk til hovedstaden, i det som er norsk fotballs store festdag, 16. mai. 

FanZone+

I tillegg til det som skal skje på matta fra 18.00, kan du forvente deg mye på Valle denne dagen. Vi nærmer oss 9000 solgte billetter, og Østblokka går mot utsolgt! Sikre deg billetter her

Allerede fra klokka 16.00 er det FanZone+ med massevis av aktiviteter for hele familien. Vår generalpartner OBOS er på plass med sitt store telt og har mange kule 17. mai-aktiviteter i tillegg til utdeling av vår splitter nye ENGA-pølse og gratis is. 

Hockeyspillerne Jørgen Karterud og Didrik Svendsen kommer innom Fanzone for å lære deg å skyte på mål, A-lagsspillere fra både dame- og herrelaget kommer, Tippen og Brasse kommer og Vålerenga Janitsjar vil marsjere inn klokka 17.00. 

Nevnte vi også at det er meldt 23 grader og strålende vær? ØST utvider sin uteservering og kjører vorspiel for de eldste, og våre fantastiske samarbeidspartnere byr som nevnt på det lille ekstra denne kvelden. 

Gratis brus og burrito 

Coca-Cola skal feire fotballens festdag med nærmere 1200 burrito til folket, og selvfølgelig Cola-Cola Zero. Her kan du både ha det moro, mette magen og slukke tørsten. De 100 første som kommer innom standen til Coca-Cola får også gratis kampbillett på Oslo Taxi-tribunen. 

Vi ses på torsdag! 

Annonse fra Obos-ligaen: