Følg landslagsgutta i pausen

Eliteserien har et opphold mens Vålerengas landslagsspillere skal ut å kjempe for nasjonen.

Annonse:

Det er et nytt opphold i vår hjemlige liga når landslagene skal ut i aksjon denne og deler av neste uke. Mange av spillerne våre har allerede reist på samling, mens de som er igjen trener på Intility Arena til og med torsdag formiddag. 

A-landslag

Vår foreløpig eneste A-landslagsspiller er Vidar Örn Kjartansson, og spissen er i Islands tropp til VM-kvalifiseringen mot Romania og Nord-Makedonia. Han og resten av laget er på plass i Bucuresti og spiller den første av to kamper torsdag kveld klokka 20.45. 

Kjartansson reiste til Island rett etter kampen mot LSK (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)
Kjartansson reiste til Island rett etter kampen mot LSK (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)

U21 

Osame Sahraoui og Tobias Christensen skal i aksjon i to viktige EM-kvalikkamper for det norske U21-landslaget. Den første kampen spilles mot Finland på Marienlyst Stadion, fredag klokka 18.00, mens Aserbajdsjan er verter på Bakcell Arena fire dager senere. 

U21-EM arrangeres i Romania og Georgia i juni/juli 2023 - les mer om kvalifiseringen her 

U20

Brage Skaret er vår eneste representant på U20-landslaget som møter Tsjekkia til privatlandskamp på bortebane mandag 15. november.  

G18

Odin Thiago Holm, Seedy Jatta, Mathias Emilsen og Jacob Dicko Eng er tatt ut i G18-troppen til kamper i Spania. Sistnevnte har meldt forfall på grunn av en kneskade, mens de tre andre er på plass i Marbella. 

Laget, som kvalifiserte seg til eliterunden i EM-kvalifiseringen tidligere i høst, skal møte Slovakia og Tsjekkia 13. og 15. november. 

G15 

Tidligere i uka skrev vi om Jones El-Abdellaoui som får sin landslagsdebut når Norges G15-lag skal i aksjon i Albir. Sammen med lagkameratene Max Herman Bjurstrøm og Aleksander Hammer Kjelsen skal han måle krefter mot Nederland, Spania og Irland i slutten av November.  

Vi ønsker gutta våre lykke til med viktige kamper og gleder oss til å se dem med flagget på brystet igjen!  

PS: Både Islands vei mot VM og U21-landslagets vei mot EM kan du se direkte på TV2 Play.

Aleksander Hammer Kjelsen er tatt ut på G15-landslaget (Foto: NFF)
Aleksander Hammer Kjelsen er tatt ut på G15-landslaget (Foto: NFF)

 

Annonse fra Eliteserien: