Flere endringer på laget

Sjekk Vålerengas startellever mot Viking her.

Annonse:

Etter en god landslagspause og en liten sommerferie er vi endelig igang igjen med Eliteserien. Vålerenga har som vanlig fått rundens hovedkamp, og den går av stabelen på Viking stadion klokka 20.00. 

Før pausen var både Ivan Näsberg og Osame Sahraoui ute med skader, og selv om sistnevnte ikke er klar for 90 minutter helt enda er han såpass restituert at han er med til Stavanger. 

Jonatan Tollås Nation har slitt med en kjenning i lysken og selv om man trodde han skulle rekke kampen, kom den dessverre noen dager for tidlig. Da er det bra at Ivan er klar igjen og tar plass i midtforsvaret sammen med unge Brage Skaret. 

Sam Adekugbe er på oppdrag for sitt Canada, og med to overbevis ende seire i VM-kvaliken er laget hans videre til neste runde. Det betyr at vår kanadiske venstreback er utilgjengelig for kveldens kamp, og inn for han kommer Felix Horn Myhre. 

Vidar Örn Kjartansson har gjennomgått en vellykket operasjon og er godt i gang med sin rehabilitering. Henrik Udahl kom inn for islendingen mot Sandefjord, og gjorde sine saker meget godt. Han starter selvsagt på topp for Fagermo i dag! 

Det spennende oppgjøret mot Viking ser du direkte på Eurosport Norge klokka 20.00!

 

Annonse fra Obos-ligaen: