Fjordkraft på ryggen - gir 1700,- i rabatt!

Fjordkraft øker engasjementet i Vålerenga. I 2021 spiller vi med Fjordkraft på ryggen, og sesongkortholdere kan få inntil 1700,- i rabatt om man skifter strøm og mobil.

Fjordkraft har vært samarbeidspartner siden 2017. Nå forlenges samarbeidsavtalen, og på 2021-drakta kommer Fjordkraft på ryggen! Fjordkraft markerer ny avtale med tidenes sesongkortrabatt - i første omgang frem til julaften.

Inntil 1700 kr i rabatt

Dersom du skifter strøm og mobil til Fjordkraft, gis inntil 1700 kroner i rabatt på sesongkortet ditt. Det gis 1000 kroner i rabatt om man skifter strøm.

- Dette er et svært hyggelig tilbud til våre sesongkortholdere! Dette betyr for eksempel at et klansmedlem som benytter tilbudet i praksis får gratis sesongkort på Supportertribunen, sier publikumssjef Morten Nydal i Vålerenga Fotball AS.

Gå inn her, skift til Fjordkraft, og ta med rabattkoden du får til Sjappa når du ordner sesongkortet ditt.

Gavekort 1000 kr til de som har fra før

Fjordkraft belønner også sesongkortholdere som har Fjordkraft-avtale på strøm og mobil fra før.

- De som allerede er Fjordkraft-kunder på strøm og mobil får tusen kroner å handle for i Sjappa, og kan velge blant alt av klær og supportereffekter, sier Nydal.

Han understreker at han synes Fjordkrafts tilbud er godt.

- De aller fleste trenger strøm- og mobilabonnement. Fjordkraft har blant markedets beste priser, og når man belønner våre supportere med sesongkort såpass raust synes jeg det er en god deal for alle parter, sier Nydal.

Les alt om alt om årets sesongkort.

Stian Madsen, sponsorsjef Fjordkraft
Stian Madsen, sponsorsjef Fjordkraft

Gøy at Vålerenga gjør det bra

Fjordkrafts Stian Madsen liker at Vålerenga gjør det bra på banen for tiden.

- Det er gjevt å se Vålerenga tilbake på pallplass. Vi håper den nye sesongkort-rabatten vil bidra til at det blir ny medaljekamp for fulle tribuner neste år, sier Stian Madsen, som er sponsorsjef i Fjordkraft.

Gå inn her, skift til Fjordkraft, og ta med rabattkoden du får til Sjappa når du ordner sesongkortet ditt.

En solid samarbeidspartner

En forlenget samarbeidsavtale betyr at strømleverandøren fortsetter med full kraft også i partnerpoolen.

- Fjordkraft har vært en solid samarbeidspartner i mange år og det er svært gledelig at de ser en stor verdi i et fortsatt samarbeid med oss. Når Fjordkraft nå forsterker samarbeidet ved å ta eierskapet til ryggen på drakta vår så forteller det oss at vi er en attraktiv klubb, også kommersielt, sier salgssjef Glenn Jensen, og utfyller:

- Fjordkraft er samtidig viktig i vårt nettverk av samarbeidspartnere og bidrar med stor kompetanse inn i vår nettverksjobbing. Vi gleder oss til videre samarbeid og ser frem til at vi sammen skal nå toppen i Norge, avslutter Jensen.    

Vi takker Fjordkraft for tilliten, og gleder oss til å fortsette et godt samarbeid!

1500x500 FK

Annonse fra Obos-ligaen: