Finne med sin tredje nettkjenning for året

Og Sander Werni putta sitt første mål for A-laget i tirsdagens treningskamp.

Vålerenga styrte oppgjøret mot laget fra Jessheim rent spillemessig, og det var fortjent da laget gikk opp til 1-0.

Bård Finne fortsatte scoringsformen fra sist, og var på rett plass til rett tid da innlegget fra Sam Adekugbe havna i returrommet etter 20 minutters spill. Spissen dro til på halv volley og sendte ballen inn i det lengste hjørnet.

Straffebom

Ull/Kisa yppa seg ved et par anledninger, og da Aron Dønnum felte venstrekanten på vei igjennom, pekte dommeren på straffemerket.

Adam Larsen Kwarasey, som var tilbake i målet etter skade, kunne se forsøket gå utenfor stolpen, og 1-0 sto seg til pause.

Saken fortsetter under videoen.

Unggutta viste seg frem

Etter hvilen bytta både Vålerenga og Ull/Kisa hele laget, og blant dem som har fått vist seg frem i samtlige kamper så langt i vinter er unggutten Osame Sahori.

Den tekniske angrepsspilleren var nære på ved flere anledninger, men mangla det siste lille foran mål.

Både Chidera Ejuke og Fitim Azemi hadde sine muligheter i andreomgang, men det var først når fjorårets toppscorer i PostNord-ligaen, Sander Werni entra banen at Vålerenga økte ledelsen.

Målgarantist Sander Werni med scoring mot Ull/Kisa (Foto: VIF Media)

Werni med sin første scoring for A-laget

Leo Cornic var svært aktiv fra sin høyreback-posisjon og la perfekt inn foran mål fem minutter før slutt. Der dukka Werni opp og satte inn 2-0.

«Jubelen» hadde knapt lagt seg i hallen før Ejuke var på farten og økte ledelsen til 3-0 alene med keeper. Ull/Kisa fikk et trøstemål på tampen av oppgjøret og sørga for at sluttresultatet ble 3-1.

Neste kamp for Vålerenga er søndag 3. Februar kl. 17.30. Da står nyopprykka Mjøndalen på motsatt halvdel, og også den kampen kan du se på Eurosport Norge eller Eurosport Player

Se intervju med Adam Larsen Kwarasey og Bård Finne lenger opp i saken.

Vålerenga - Ull/Kisa 3-1 (1-0)