Filip Thorvaldsen forlenger

Stortalentet er kongeblå frem til sommeren 2028.

Annonse:

I 8-0-seieren over Sandnes Ulf før ferien trengte Filip Thorvaldsen kun 2 minutter på å sette inn det som var kampens flotteste scoring. Unggutten lekte seg ned til dødlinja og plasserte ballen mellom beina på keeper fra nærmest død vinkel. 

Se målet her

Det var hans andre scoring i årets OBOS-liga og flere skal det bli. Nå har nemlig Vålerenga sikra seg underskriften til stortalentet frem til sommeren 2028, noe sportssjef Joacim Jonsson er veldig fornøyd med. 

- Vi er utrolige glade for at Filip har valgt å forlenge avtalen. Han er en gutt vi har meget stor tro på, og som har egenskaper i spillet sitt som er vanskelig å trene seg til. Alt ser så naturlig ut når han spiller fotball, og én mot én offensivt har vi sett at han er et mareritt for motstanderne, sier Jonsson. 

18-åringen har gått gradene i klubben og signerte sin første proffkontrakt i februar 2023. Siden den gang har han aldri sett seg tilbake. Nå gleder han seg over en ny avtale og til de neste sesongene i kongeblått. 

- Jeg trives utrolig godt med lagkameratene og trenerne mine, og gleder meg til å komme på trening hver eneste dag for å bli bedre. Det å få spille og score på Intility Arena har vært en drøm siden jeg var liten, og nå gleder jeg meg bare til fortsettelsen, sier han. 

Se video under:

Annonse fra Obos-ligaen: