Ferie for Vålerenga-troppen

Skreddersydde program for egentrening skal gi sterk preseason

Annonse:

Nå har spillerne ferie frem til 13. januar, men det kreves at de kommer tilbake i god form. 

Trenerne stiller krav

Kravet fra klubben er at de skal komme tilbake i best mulig form, og da må ferien legges opp rundt dette. Assistentrener Håkon Lunov forklarer:

- Alle våre spillere har hatt en ulik sesong hva vedrører spilletid, kamparenaer, skader, osv. I tillegg har spillerne ulike behov og ønsker for hvordan de skal legge opp ferien sin for å komme best mulig forberedt tilbake i januar, så er det naturlig for oss at hver enkelt har sitt skreddersydde program. Dette innebærer en konkret plan for hva som skal gjøres hver dag, samt innholdet i treningen selvfølgelig.

Meget sterk pre-season 2019

- Hver enkelt spiller har også vært med på en spillersamtale med trenerteamet, hvor trening i ferien har vært tema, og hvor både forventninger og innhold i trening har blitt avklart. Vi hadde en meget god preseason i fjor, etter at spillerne kom veldig godt forberedt tilbake fra sine ferier. Den samme jobben, og kanskje enda bedre, er både vi og spillerne veldig innstillt på å gjøre igjen for å legge et godt grunnlag inn mot 2020, avslutter Lunov. 

Alle a-lagets treninger er åpent for publikum og gratis å komme in på. Når kalenderen er klar vil alle tidspunkter bli lagt ut her:

Treningstider 2020

Vi ønsker hele stallen en riktig god ferie frem til dette. 
 

Annonse fra Eliteserien: