Se Vålerenga - Tromsø for bare 104 kroner!

Og rett etter kampen kan du sikre deg billett til Vålerenga - Sarpsborg 08 på ny stadion!

Annonse:

Det er Tromsø som blir det siste laget som møter Vålerenga på Ullevaal Stadion mandag 14. august klokka 19. Etter det spilles de siste seks eliteseriekampene på vår egen leikegrind på Valle.

Vålerenga har rukket å fylle 104 år, og i den anledning selges alle forhåndskjøpte billetter for 104 kroner! På kampdag koster billettene 150 kroner.

Forkjøpsrett på åpningskampen

Men ikke nok med det: Alle som kjøper billett til kampen får forkjøpsrett på åpningskampen vår på ny stadion mot Sarpsborg 08 den 10. september så lenge det er billetter igjen

Én billett/sesongkort/Vallekort på Ullevaal den kampen gir deg muligheten til å kjøpe inntil 5 billetter på kortsidene (Supportertribunen og Nordtribunen), og maks én billett på langsidene (Hovedtribunen og Vålerengatribunen) til åpningskampen vår!

Kan bli utsolgt

Salget av Vallekortet har tatt av og alle medlemmer av Vålerenga Fotball, Vålerenga Fotball Elite og Klanen har forkjøpsrett på enkeltbilletter på vår nye stadion denne uka. Vi selger derfor enkeltbilletter på Ullevaal så langt lageret rekker.

Vi kan ikke garantere at det blir billetter igjen når det åpne salget starter onsdag 16, august, så ikke nøl med å sikre deg billetter til Ullevaal-avskjeden på Ticketmaster nå!

VIF-TIL_Instagram_1200x1200px

Annonse fra Obos-ligaen: