Fantastisk opphenting i prestisjeoppgjøret

Gatelaget lå under 3-1 mot A-laget, men to klassescoringer av Danielle Brogden sørga for poengdeling på Intility Arena.

Annonse:


De spiser lunsj sammen i kantina og trener på samme bane, men mandag formiddag var de motstandere i det prestisjefylte oppgjøret på Intility Arena. A-lagets kaptein, Bård Finne, og Gatelagets kaptein, John Holter geleida troppene inn på matta til Eliteseriehymnen, før kommentatorene Freddy dos Santos og Jørgen Klem tok over showet fra kommentatorbua. 

Jeg ble litt overraska over at de ikke overkjørte oss mer, men vi spilte som et lag og da pleier vi å være bra.

— Olav Tveiten

Oppskriftsmessig ledelse

Gatelaget kom best i gang og tok ledelsen ved Olav Tveiten. Et strålende angrep, anført av en opplagt Marlen Nilssen, sørga for at målscorer Tveiten enkelt kunne sette inn sitt første for sesongen. 

A-laget kom tilbake i matchen da Bård Finne utligna halvveis i den første omgangen, og like etter dobla Fitim Azemi. 2-1 sto seg til pause, men Gatelaget hadde skumle hensikter etter hvilen. 

Markus Nakkim økte til 3-1 for A-laget før det var duka for Danielle-show på Intility Arena. Rune Myhrvold serverte spissen foran mål, og alene med Kristoffer Klaesson gjorde hun alt rett. Opphentinga var igang! 

Drømmescoring av Brogden

Marlen Nilssen hadde allerede assistert Olav Tveiten før pause, og minuttet før slutt var midtbanespilleren på plass med silkefoten nok en gang. En lekker chip inn i boksen, og en om mulig enda lekrere stupheading fra Danielle Brogden, sørga for 3-3 og poengdeling mellom Gatelaget og A-laget.

5000 kroner til Karanba

Gatelaget har starta en innsamlingsaksjon til Karanba, et prosjekt for gatebarn i Brasil, og kampen mot Vålerengas A-lag var en del av innsamlingsaksjonen. Vålerenga-spillerne ønsket å gi sitt bidrag til prosjektet og overrakte en sjekk på 5000 kroner etter kampslutt. 

- Karanba er et veldig flott prosjekt, og jeg er veldig glad for at Vålerenga ønsket å bidra med 5000 kroner. Det setter vi i Gatelaget stor pris på, sier John Holter. 

Se video fra kampen og intervjuer med spillerne øverst i saken. 

Annonse fra Obos-ligaen: