Fagermo før møtet med SK Brann

Gutta er på Gardermoen og klare til avreise Bergen. Her er status før kveldens hovedkamp.

Annonse:

Den tolvte serierunden står for tur når Vålerenga gjester Brann Stadion lørdag kveld. Dette er guttas tredje kamp på seks dager, og den andre reisen på kort tid. Det tærer på troppen, sier Fagermo. 

- Fredrik Birkemo (fysio red.anm) har jobbet døgnet rundt for å få gutta klare til kamp, og dagene etter oppgjøret i Molde har blitt brukt til å restituere godt, sier Dag-Eilev Fagermo og fortsetter: 

- Vi gjorde mye bra på Aker Stadion selv om det ble tap, og det har vi bygget videre på siden onsdag. Det handler om å ha humør og glede, og der er vi gode om dagen, sier han på telefon fra Gardermoen. 

Saken fortsetter under bildet.

Ubeseiret på syv møter

Siden i går kveld har det kommet en endring i troppen som møter rødtrøyene. Odin Thiago Holm har fått en liten kjenning, og inn kommer Ousmane Camara. 

Vålerenga har god statistikk mot Lars Arne Nilsens mannskap, og er ubeseiret på de siste syv møtene. Av totalt 46 oppgjør på Brann Stadion, har 13 endt med seier til Vålerenga, mens 13 har endt uavgjort. 

Før kveldens kamp skiller det fem poeng mellom lagene, og med seier eller uavgjort tar Vålerenga tilbake 3. plassen før resten av lagene fullfører den tolvte runden søndag kveld. 

Brann - Vålerenga ser du direkte på Eurosport Norge og dplay klokka 20.30!

 

Annonse fra Eliteserien: