IMG_0962

- Et spørsmål jeg har fått tusen ganger de siste to årene

.. Og nå kan Christian Borchgrevink endelig svare!

Annonse:

Han sprudler på treningsfeltet og smiler fra øre til øre, men det er ikke så rart etter å ha vært inne i gymmen i nesten to hele år.

Christian Borchgrevink er endelig med for fullt, og nå nærmer han seg sine første minutter i den kongeblå drakta igjen. 

- Det føles helt utrolig deilig. Det er litt vanskelig å sette ord på egentlig, fordi det er så lenge siden og så har man savnet det så mye, men nå har jeg fått satt sammen flere uker på rad med full trening. Og så har jeg tålt det i tillegg, sier Borchrevink og legger til: 

- Og oppå det har jeg også fått satt en dato for når jeg skal spille kamp igjen, og det er utrolig deilig! 

Lørdag formiddag la han og resten av troppen ned en enorm innsats i varmen, og i 9 mot 9-sekvensen smalt det skikkelig mellom rosa og blått lag. En konsekvens av at han er tilbake på banen, kanskje? 

- Jeg tror faktisk jeg er en del av det, for det er veldig mange som smeller på meg. De sier jeg syter så jævlig mye, ler han og fortsetter: 

- Det er spillere som sier nå at dette er en økt de har savnet fordi det var så mye trøkk. Jeg skal ikke ta all fortjenesten, for det er mange som er skrudd på om dagen, sier han. 

Og så til det som virkelig er gledelig, både for Vålerenga og Christian. Den magiske datoen er 2. juli. Vålerenga 2 møter Ørn Horten på Intility Arena, og høyrebacken er tiltenkt å få en halvtimes tid med drakta på! 

Se hele praten med Christian øverst i saken.

Annonse fra Obos-ligaen: