- Et av de større talentene jeg har vært borti

Hør hvem Dag-Eilev Fagermo prater om og få med deg siste nytt fra feltet her.

Annonse:


Vålerenga er inne i sin andre fulle treningsuke etter at regjeringen åpnet for kontakttrening igjen, og etter å ha prioritert det fysiske i starten, er det nå mer relasjoner og taktikk på feltet. 

- Jeg er veldig fornøyd nå. Vi hadde fokus på det fysiske den første uka, og nå toner vi det litt ned for å prioritere det taktiske slik at laget blir slik jeg ønsker inn mot seriestart, sier Fagermo. 

Det var ikke mange ukene han fikk som sjef før de brått måtte slutte 12. mars, men han føler at laget er der de var før pandemien brøt ut. 

- Vi har fått tatt tak i noen av de prinsippene vi jobbet med, både offensivt og defensivt, og det ser vi er på vei inn igjen. Vi får ikke trent helt på det nivået jeg ønsker rent fysisk, men det viktigste er å komme igjennom denne perioden skadefrie, sier han. 

Talentfulle spillere

Det er mange unggutter i stallen med karrieren foran seg, og to av dem kan dere møte i ENGA Live klokka 17.00 i dag (tirsdag). Skal vi tro Fagermo er det stor sannsynlighet for at vi får se begge på banen i løpet av 2020:

- Brage Skaret har et veldig stort stoppertalent i kraft av fysikken sin. Han er også veldig god med ballen, men trenger kanskje å bli litt mer sjef og få frem brystkassa, sier han med et smil og fortsetter: 

- Når det gjelder Odin så har vel han stort sett det meste. Det er vel et av de større talentene jeg har vært borti, men det skal utvikles. Det som er gledelig med han, er at når han får beskjed om noe så tar han tak i det. 

Se hele videoen med Dag-Eilev øverst i saken. 

Hvordan det er å være Vålerenga-spiller om dagen, og hva Brage og Odin tenker om sesongen som kommer kan du få med deg direkte i ENGA Live på Facebook fra klokka 17.00. 

Annonse fra Eliteserien: