Erik Espeseth slutter i Vålerenga Fotball etter årets sesong

Klubben informerer.

Annonse:

Erik Espeseth og Vålerenga Fotball AS ("VFAS") er blitt enige om at Espeseth slutter i sin stilling som daglig leder i Vålerenga Fotball AS etter årets sesong.

Espeseth har også fungert som daglig leder i Vålerenga Fotball Elite ("Klubben") i henhold til Samarbeidsavtalen mellom Klubben og VFAS, og avslutter derfor også denne oppgaven ved fratredelsen.

Erik Espeseth tiltrådte som daglig leder i VFAS i 2016 og har dermed vært ansvarlig for VFAS' og Klubbens administrasjon i syv år.

Avtroppende styreleder i VFAS, Erling Lind, takker Erik Espeseth for hans iherdige og helhjertede bidrag til Vålerenga i denne perioden.

- Erik har taklet de krevende utfordringene pandemien og krisen i Europa ga oss på en forbilledlig måte. Han har stått stødig gjennom alle våre opp- og nedturer i denne perioden.

Espeseth legger ikke skjul på at den siste tiden har vært belastende både privat og profesjonelt.

- Jeg har brukt mye tid i sommer hvor jeg har tenkt nøye gjennom hva som er det beste for meg og familien, og ikke minst også for klubben. Selv om jeg har fått svært mange hyggelige og gode tilbakemeldinger fra nær og fjern, føler jeg tiden er riktig for denne beslutningen, sier Espeseth og fortsetter: 

- Jeg kommer til å jobbe tett med styrene i VFAS og Klubben for å gjøre overgangen til ny ledelse best mulig, og ser frem mot en svært spennende sesongavslutning, sier han. 

Styreleder i Klubben, Tuva Ørbeck Sørheim, er glad for at Espeseth skal bidra ut sesongen:

- Styret i Klubben har hatt et nært og godt forhold til Erik Espeseth. Vi er takknemlige for hans store innsats og verdifulle bidrag til Vålerengas utvikling gjennom hele perioden. Vi er glade for at han skal fortsette ut sesongen.

Påtroppende styreleder i Vålerenga Fotball AS, Kjetil Siem er også glad for at Espeseth fortsetter ut sesongen.

- Det er prisverdig at Erik vil hjelpe Vålerenga på denne måten ut sesongen. Jeg syns vi allerede har oppnådd veldig god dialog, og ser frem til videre samarbeid.

Ved eventuelle spørsmål, ta kontakt med Kjetil Siem på tlf. 928 88 858.

Oslo, 4. september 2023

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 04.09.2023, oppdatert: 06.09.2023
Skrevet av: Vålerenga Fotball AS