ENGALAND på Intility Arena

Vålerenga kickstartet årets ENGALAND-turné på hjemmebane med et storslått arrangement. Spillerne fra både herre- og damelaget var til stede for å skape fotballglede for barn og unge!


Tirsdag kveld var det duket for fjorårets store suksess, Engaland og Vålerenga inviterte hele klubbens barne- og ungdomslag til fotballmoro på Intility Arena. 

A-lagsgutta slo seg sammen med damelaget og arrangerte fotballfest for samtlige spillere i alle alderstrinn (både barne- og ungdomslag) i vår egen leikegrind. 

Matthias Vilhjalmsson var på sitt aller første Engaland-arrangement. Hør hva han syns om kvelden øverst i saken. 

Flere hundre barn fra egen klubb

Da dørene åpnet på Intility Arena strømmet de yngste barna til for å se sesongens første Tippenshow fra scena, mens de eldste var på plass i Players Lounge og fikk stille spørsmål til Haakon Lunov, Monica Knutsen, Jonatan Tollås Nation og Sherida Spitze om veien til toppen.

Annonse:

Alle A-lagsspillerne ble presentert på scena før de tok veien ut på matta for å gjennomføre trening med samtlige deltakere.

Etter en time med gode tips og nyttig læring ble som vanlig Engaland avrundet med "Drømmekampen". Uten en eneste seier i fjor var det en revansjelysten A-lagstropp som håpet på å ta første stikk i 2019. Slik gikk det dessverre ikke.

Barna var fullstendig overlegen og tok en meget fortjent 3-0-seier i flomlyset på Intility Arena.  

Se bilder fra arrangementet her: 

ENGA Live

Se Drømmekampen med ekspertkommentator Bård Finne og Johannes  Moesgaard i vinduet under:

Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen: