Eneo Bitri er kongeblå

26-åringen har signert en avtale til sommeren 2026.

Annonse:

Vålerenga og den tsjekkiske toppklubben, FC Baník Ostrava er enige om en overgang for Eneo Bitri.

Den albanske landslagsstopperen har signert en avtale som strekker seg frem til sommeren 2026, og er spilleklar allerede til søndagens oppgjør mot Odd på Intility Arena.

Skaff deg billetter til kampen her

Bitri ankom hovedstaden sent onsdag kveld, og gjennomgikk de medisinske testene tidlig torsdag morgen. 26-åringen slutter seg til troppen umiddelbart, og har sin første økt med laget fredag formiddag.

- Det føles veldig fint å være på plass. Førsteinntrykket mitt av klubben og folkene her er utrolig bra, og jeg gleder meg til å komme i gang på banen, sier Biri, som allerede har vært inne og sett videoer av Østblokka i aksjon.

26-åringen brukte torsdagen på Intility Arena til å bli kjent med gutta i garderoben, og på spørsmål om hvilken type han selv vil beskrive seg som, svarer han følgende:

- I like to fight. When my teammates tell me to fight, I fight.

Hovedtrener Geir Bakke og assistent Jan-Frode Nornes var i Praha og så han i aksjon så sent som på søndag, og vet hvilken spiller som kommer inn dørene på Valle. Sportssjef Joacim Jonsson er naturligvis veldig fornøyd med å få Eneo på plass, og skryter av den høyreiste midtstopperen.

- Dette er en spiller som komplimenterer de andre midtstopperne vi har i troppen fra før. Han har en oppofrende spillestil, herlig mentalitet og vil tilføye stor duell- og dødballkraft i begge boksene, avslutter Jonsson. 

Vi ønsker Eneo hjertelig velkommen til Vålerenga!

Annonse fra Obos-ligaen: