Endelig er dagen her!

Vålerenga spiller om edelt metall når Start gjester hovedstaden.

Annonse:


I kveld skal Eliteserien 2020 endelig avgjøres, og for første gang på ti år kjemper Vålerenga om edelt metall. Det har vært en annerledes sesong, det er det liten tvil om, men det har like fullt vært en sesong med mange oppturer og gode prestasjoner. Gutta har allerede sikret Europa-spill neste år, og i kveld kan bronsemedaljen bli vår. Vi har alt i egne hender!

14 kamper er spilt på Intility Arena, og Vålerenga er fortsatt ubeseiret på hjemmebane. Det er en imponerende statistikk, og et mål troppen satte seg før sesongen.

Det er moralen i dette laget som har tatt oss dit vi er i dag.

— Dag-Eilev Fagermo

Kveldens gjester, IK Start kjemper en kamp om Eliteseriespill i 2021. Før kampen ligger de på kvalifiseringsplassen, tre poeng foran Mjøndalen under streken. Skulle de brune fra Nedre Eiker slå Aalesund på hjemmebane med mer enn to mål, må Start ta poeng i hovedstaden for å kapre kvalikplassen.

Det er liten tvil om at det blir spennende på Valle denne tirsdagskvelden. Vi vet hvem som har tatt gull og sølv, og vi vet at Aalesund rykker rett ned, men hvem som kaprer den siste medaljen og hvem som tar følge med tangotrøyene får vi svar på rett før klokka 20.

Vålerenga - Start har avspark kl. 18.00, og er du ikke blant de 200 heldige som har plass på tribunen ser du oppgjøret direkte på TVNorge eller Dplay.no.

 

Annonse fra Obos-ligaen: