En spesiell takk til våre frivillige

Vi hadde ikke klart oss uten våre 109 frivillige i år.

Hovedbildet: Familien Martinsen - Stian (ni år som frivillig) Emrik, (assisterende frivillig) Madeleine (fem år som frivillig) Irene (tolv år som frivillig) Jan Erik (fire år som frivillig)

109 frivillige i sving

Fra Fanzone til innslipp, fra mixed-zone til publikumslege, fra VIP-bevertning til slusa, fra sikkerhet til sjauing, fra teknisk avvikling til speakertjenesten. Hver kamp er de her, og gjør utmerket arbeid i sin fritid. Fra de store øyeblikkene til de minste detaljene. Overalt på stadion finner vi dem, korpset med frivillige er her lenge før kamp og helt til lyset slukkes og portene låses. #stoltav

Sent på kvelden etter Molde-kampen fikk vi takket de, men de fortjener ekstra ros her. 

(saken fortsetter under video)


Bakgrunssmusikk sunget av Unni Wilhelmsen - tekst og musikk av Brakkebandet

Familien Martinsen

Alle er like mye verdt, men vi vil gjerne benytte anledningen til å trekke frem familien Martinsen. Tilsammen har de 30 år med frivillig arbeid for Vålerenga fotball Elite. De har alle viktige oppgaver som er helt avgjørende for avviklingen av et vellykket arrangement. Også er de utrolig blide og hjelpsomme uavhengig av hvordan kampene går.

Mor Irene Martinsen kan fortelle om et langt forhold til klubben:

- For meg har det alltid vært VIF, helt siden syv-års alderen når jeg begynte å bli interessert i fotball. På midten av 80-tallet hørte jeg om damelaget, og da begynte jeg å spille der. Da var jeg hektet. Jeg flyttet etterhvert ut av Oslo, men når mini-klanen kom havnet sønnen min der og har vært her siden. I en periode med manglende frivillige dro jeg med min mann og datter, og nå er vi alle hektet. Det har blitt vår lille familie-greie annenhver uke i sesongen, og nå er enda en generasjon med på kamper. Barnebarnet er nemlig foreslket i VIF og veldig opptatt av Aron Dønnum. Minstemann har nå fått sin egen post ved utgangen, hvor han pliktoppfyllende og med et smil ønsker alle gjester på vei ut døren farvel etter kamp.

Madeleine Martinsen fikk i går kveld sin pins for fem års tjeneste.

- Det er veldig spennende å se fotball fra innsiden. Vi må nok alle takke mamma som dro oss med på dette. 

Takk for i år

Kjære familien Martinsen og resten våre frivillige. Takk for i år. Vi sees til nye kamper i 2020. Med dere som stolte ambassadører for både fortid og fremtid kan vi fortsette å bygge landets kuleste klubb. 

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: