- En spennende tid i klubben som jeg gleder meg til å være med på

MARBELLA: Se det første intervjuet med Bård Finne etter overgangen til Vålerenga.

Annonse:


Like før avspark i mandagens kamp på Marbella ankom Bård Finne stadion i fjellbyen Coin.

Angrepsspilleren tok plass ved siden av Moa, Fredheim Holm og Lekven på tribunen for å se Vålerenga i aksjon på Campo De Futbol Nuestra, og 22-åringen ble naturligvis tatt godt imot.

- Jeg har fått et veldig godt inntrykk av gjengen allerede, og nå gleder jeg meg bare til å komme i gang med trening, sier Finne.

Noen av årsakene til at han valgte å komme tilbake til Norge og Vålerenga var samtalene med hovedtrener Ronny Deila, og den spennende perioden som er i klubben.

- Tidligere i vinter hadde jeg egentlig ingen planer om å flytte på meg, men så dukket det opp et veldig interessant tilbud. Etter gode samtaler med Ronny bestemte jeg meg for at dette var veldig bra for meg nå, sier han og legger til:

- Jeg har veldig tro på han og teamet som er her, og jeg vet at klubben er i utvikling. Det er noe jeg syns er veldig spennende og som jeg har lyst til å være med på.

I løpet av tre år i tysk fotball har han lært mye, både på og utenfor banen, og mener definitivt han har blitt en bedre fotballspiller.

Ronny Deila har hele tiden vært opptatt av å hente spillere som passer inn i både spillestil, miljø og kultur, og skal man dømme etter svaret til den ferske Vålerenga-spilleren er det allerede en perfekt match.

- Jeg er en målscorer. Jeg trives inne i boksen, jeg trives med ballen i beina, og jeg trives når det går kjapt fremover i lengderetning.

Vi ønsker Bård hjertelig velkommen til Vålerenga!

Bård Finne

  • Født 13.02.1995

  • Tidligere klubber: SK Trane, Nymark IL, Brann, FC Köln, FC Heidenheim

  • Posisjon: Angrep

  • Draktnummer: 11

  • Kontraktslengde: 2017-2021

Annonse fra Obos-ligaen: