- En skikkelig lagspiller

Vålerenga slo Sarpsborg 08 4-1 i fredagens treningskamp. Se intervjuer etter kampslutt her.

I oppkjøringas andre treningskamp fikk Vålerenga besøk av Sarpsborg 08 i Vallhall Arena fredag formiddag.

Henrik Bjørdal starta oppgjøret på benken, men erstatta Petter Strand etter 40 spilte minutter. Etter drøyt 90 sekunder på banen heada han Vålerenga i ledelsen og sørga for at gutta tok med seg 1-0 inn i garderoben.

Det var ikke ett mål for lite, for Vålerenga skapte mye i løpet av de første 45 og fortsatte i samme spor etter hvilen.

Det var riktig nok Sarpsborg 08 som fant veien til nettmaskene først i omgang to, men det tok ikke lange stunden før Seedy Jatta heada (!) Fagermos menn i føringa igjen.

Mohamed Ofkir har rukket to korte treningsøkter med sine nye lagkamerater, men viste tidlig at han blir å regne med i 2023. Ikke bare sto nysigneringen bak flere STORE sjanser i den andre omgangen, han noterte seg også for sin første nettkjenning.

Vålerenga styrte det meste i Vallhall denne fredagen, og når i tillegg Henrik Bjørdal scora sitt andre for dagen kunne gutta ta helg med god samvittighet.