- En drøm jeg har hatt i mange år

Andreas Stensrud debuterte for A-laget i torsdagens NM-kamp.

Annonse:


Da Vålerenga møtte Kolbu/KK på Østre Toten torsdag kveld var Andreas Stensrud med i en offisiell A-lagstropp for første gang. 17-åringen har trent jevnlig med Fagermos lag i hele år, og endelig kom debuten for unggutten. 

- Det er en drøm jeg har hatt siden jeg var en liten gutt. Bare det å få være med på tur, selv om jeg ikke hadde spilt, er stort i seg selv, sier han. 

Stensrud satt ringside på Ullevaal og fulgte Vålerenga fra tribunen i tidlig alder, og kom til klubben fra Kolbotn i forkant av 2019-sesongen. Nå, tre år senere er debuten for A-laget unnagjort, og drømmen om å være med i en eliteserietropp er definitivt oppnåelig. 

- Man drømmer selvsagt om å få bli med på benken i Eliteserien, men det handler mest om å prestere godt i PostNord-ligaen og gjøre det så bra som mulig på trening, avslutter 17-åringen. 

Stensrud var ikke alene om å få sin offisielle A-lagsdebut i går. Også 16 år gamle Aleksander Hammer Kjelsen noterte seg for sin første A-kamp.

Den talentfulle midtstopperen har allerede scora i en treningskamp for Fagermo & co, da han satte punktum med 4-1-scoringa mot KFUM tidligere i år. 

Foto: Morten M. Larød/Sportfoto

Annonse fra Eliteserien: