- En drøm å spille for Vålerenga

Vålerenga har sikra seg Aron Dønnum i fire år til.

Annonse:


Tirsdag ettermiddag ble Vålerenga og Aron Dønnum enige om å forlenge avtalen med ytterligere to nye år. 19-åringen hadde i utgangspunktet kontrakt ut 2019, men denne er nå utvida til 30. juni 2021. 

- Det er en drøm å spille for Vålerenga, og jeg er veldig glad for å ha signert ny kontrakt. Jeg har vært i klubben i fem år, og føler meg virkelig som hjemme. Jeg er fra Eidsvoll, men føler meg som en ordentlig Vålerenga-gutt, sier han

Unggutten debuterte i Eliteserien i vårsesongens siste kamp og fikk mye spilletid etter sommeren. En akutt blindtarmoperasjon har holdt han ute en del kamper i høst, men nå er den tekniske angrepsspilleren tilbake for fullt og klar på hva som er målene og ambisjonene fremover. 

- Jeg har alltid satt meg høye mål og har starta greit med å få noen innhopp i Eliteserien. Jeg har fortsatt noen år å gå på for å bli så god som mulig, og da er Vålerenga den rette klubben å utvikle seg i, sier han og legger til: 

- Dere kommer til å få se en Aron Dønnum som byr mye på seg selv, og jeg skal ikke legge skjul på at jeg liker å holde litt show når muligheten for det er der, avslutter han med et smil. 

Se intervjuet med Aron Dønnum øverst i saken. 

Fakta

  • Navn: Aron Leonard Dønnum

  • Født: 20. april 1998, Eidsvoll

  • Antall kamper/mål for Vålerengas A-lag: 8/1

  • Antall kamper/mål for Vålerenga 2: 44/9

  • Kontrakt ut juni 2021

Annonse fra Obos-ligaen: