Elsebutangen til Grorud IL

Spissen går til Vålerengas samarbeidsklubb.

Thomas Elsebutangen kom til Vålerenga fra Pors Grenland Fotball i august 2016 og hadde kontrakt med Vålerenga ut 2019. I dag ble det klart at spissen fortsetter karrieren i Grorud IL. 

Elsebutangen har signert en avtale med gultrøyene som strekker seg ut 2020, og sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen er glad for at 20-åringen skal spille for en av Vålerengas samarbeidsklubber de neste årene. 

- Da veien frem til spilletid for A-laget så lang ut for Thomas, er vi veldig glade for å se at han går videre til en av våre samarbeidsklubber. Vi har veldig tro på at han vil utvikle seg videre i Grorud, sier Ingebrigtsen og utdyper nærmere: 

Annonse:

- Hovedtrener Eirik Kjønø har skapt et godt treningsmiljø og et bra lag som kommer til å gjøre Thomas til en enda bedre spiller. Det er viktig å huske at han fortsatt er ung, så vi kommer til å følge godt med fremover. Med hardt arbeid og riktig fokus i Grorud neste periode ser jeg ikke bort fra at Thomas en dag kan komme tilbake i blått her på Intility. Vi ønsker han lykke til videre på veien, avslutter han. 

Elsebutangen har to kamper for Vålerengas A-lag og 22 kamper for rekruttlaget i andredivisjon. I 2018 var han utleid til SK Bærum hvor han spilte 27 kamper og scora åtte mål. 

Vi ønsker Thomas lykke til i Grorud og gleder oss til å følge både han og laget i sesongen som kommer!

Annonse fra Eliteserien: