Elitecamp på Vallefeltet

Jenter og gutter fra 9-14, se her. Fra 4. - 6. oktober blir det elitecamp på Valle!

Annonse:

Vålerenga Fotball inviterer til en profesjonell treningscamp for gutter og jenter fra 9 til 14 år (f.2012 - 2007).

Tilbudet retter seg til de som ønsker en ekstra utfordring, og spillerne vil få mulighet til å bli trent av trenere som til daglig jobber i Vålerenga. 

Vi ønsker spillere som er dedikerte og kommer med fullt fokus for å utvikle seg i tre fulle dager. 

Hva får du på Elite Campen?
  • Med Vålerenga Elite Camp ønsker vi at deltakerne får en seriøs fotballtrening som baseres på den måten man jobber på i Vålerenga. 
  • Alle deltakere får mulighet til å oppleve utfordringer og mestring i et trygt miljø. Treningsøktene er målrettet inn mot det enkelte alderstrinn og nivå. 
  • De eldste gruppene vil få anledning til å teste ut Virtual Reality-programmet som benyttes i eliteavdelingen. Vi ser an antall på grupper og alder som avgjør hvor mange av gruppene vi kan tilby Virtuel Reality-programmet til.
Du kan vinne gratis plass på neste Elite Camp!

Dette gjøres gjennom kriterier vi verdsetter og ved å være den eller de som skiller seg ut fra mengden på disse.

Det gjelder blant annet kommunikasjon med medspillere og trenere, fokus og generelle holdninger til trening. Vålerenga er opptatt av å utvikle både fotballspilleren og mennesket, og på campen blir det ikke noe annerledes.

Spillerne som representerer Vålerengas verdier på en best mulig måte, viser seg frem som svært lærevillig og samtidig viser god utvikling i løpet av de tre dagene, kan vinne gratis plass på neste elitecamp! Det deles ut totalt tre gratis plasser.

Praktisk informasjon

Det vil være totalt seks treningsøkter med fokus på spesifikke tekniske ferdigheter, individuell utvikling og rollebestemt trening - og hvordan man håndterer disse ferdighetene i et lag!

Campen varer fra 4.-6. oktober. 

Meld deg på her

Vel møtt!

Annonse fra Obos-ligaen: