Elias Hagen er kongeblå!

Midtbaneeleganten har signert en avtale ut 2027.

Annonse:

Vålerenga og IFK Göteborg ble i dag enige om en overgang for Elias Kristoffersen Hagen. 23-åringen gjennomgikk den medisinske sjekken på Intility Arena mandag ettermiddag, og har signert en avtale som strekker seg ut 2027. 

Hagen, med en fortid i Grorud hadde stor suksess i Bodø/Glimt før han signerte for den svenske storklubben i forkant av årets sesong. Nå er midtbaneeleganten tilbake i hjembyen og gleder seg stort til å spille i kongeblått. 

- Som Oslo-gutt har jeg selvfølgelig vært og sett Vålerenga spille flere ganger, så det blir utrolig kult å kunne ikle seg den kongeblå drakta å gå ut på Intility Arena, sier han og fortsetter: 

-  Jeg er født og oppvokst på Oslo øst, og når muligheten kom og det var et reelt alternativ var dette noe jeg hadde veldig lyst til. Jeg ønsker å bidra til at vi kommer ut av den situasjonen vi er i, og jeg er klar allerede til helga, sier han. 

Sportssjef Joacim Jonsson legger ikke skjul på at Elias har vært på blokka i lang tid, og er veldig glad for at 23-åringen nå har signert. 

- Elias har andre egenskaper enn det vi har fra før, og vil komplementere laget med sine ferdigheter. Han er en veldig ballsikker spiller som kan diktere tempoet i kampen, sier han og fortsetter:

- I tillegg er vi naturligvis alltid glade for å hente spillere som virkelig vil være i Vålerenga, smiler sportssjefen. 

Hagen har sin første trening med laget tirsdag formiddag, og er spilleklar til lørdagens kamp mot Strømsgodset på Marienlyst.

Vi ønsker Elias hjertelig velkommen til klubben!

Annonse fra Obos-ligaen: