Effektive svensker vant 3-0 i Marbella

Malmö FF-kaptein Anders Christiansen putta tre før pause og sørga for svensk seier.

Annonse:

Fredag formiddag var det klart for den første av to treningskamper i Marbella da Malmö FF sto på motsatt halvdel på Atalaya Football Center. 

Det svenske topplaget spilte sin siste kamp før alvoret starter i hjemlig cup- og serie, og stilte med sitt antatt beste mannskap fra start. 

Rydströms gutter tok initiativet direkte fra avspark, og allerede etter to minutter lå den første i kassa bak Magnus Sjøeng. Malmö-kaptein Anders Christiansen fikk stå helt alene inne i boksen og sendte svenskene foran. 

32-åringen ga seg ikke med det ene, for da halvtimen var passert hadde han fullført hattricket. 0-3 til pause var dog ikke beskrivende for omgangen, for Vålerenga hadde mer enn nok sjanser til å score både en og to ganger. 

Se målene i TV2s målshow her

Spillemessig var det ikke store forskjellen på lagene, men Malmö var skarpere i begge boksene. Og etter det som var en førsteomgang med høyt tempo og mange sjanser fra begge lag, var det betydelig roligere etter hvilen. 

Kampfakta: 

Vålerenga - Malmö FF 0-3 (0-3) 
Atalaya Football Center
Fredag 10. februar kl. 13.00

Vålerengas lag: Sjøeng - Hedenstad, Bjarnason, Strandberg (Hammer Kjelsen 62'), Juklerød (Zuta 62') - Riisnæs, Thiago Holm (Oldrup Jensen 62'), Bjørdal (Bully 78') Ofkir (Emilsen 67'), Børven (Jatta 62'), Dicko Eng (El-Abdellaoui 62') 

Foto: Jørn Skjærpe/Dagsavisen

Annonse fra Obos-ligaen: