Du som skal til Åråsen, se her!

Her kommer praktisk informasjon rundt kampen på Åråsen 2. september kl. 20.00.

Søndag 2. september kl. 20.00 er det duket for årets andre rivaloppgjør mot Lillestrøm på Åråsen stadion. Du husker vel hvordan det gikk i det første møtet? Hvis ikke, sjekk her! 


Kampen på Åråsen hører til den 21. serierunden og foreløpig ligger Vålerenga på 7. plass og LSK på 13. med henholdsvis 27 og 16 poeng.

Planleggingen mellom klubbene i forkant har vært preget av erfaringer og enkelte forbedringspunkter. Politiet på Romerike og LSK legger opp til god stemning, i trygge omgivelser.

I all hovedsak blir det opp til hver enkelt å etterlate et stolt inntrykk. Her følger informasjon til deg som skal reise å se kampen:

BILLETTER

Det er allerede solgt over 300 av Vålerengas 1.500 tildelte billetter i Sjappa. Løp og kjøp med andre ord!.

Billetter selges enten i Sjappa eller via billettlink her Det oppfordres sterkt til tidlig forhåndskjøp av billetter. Eventuelle restbilletter selges ved salgsbod tilknyttet bortefeltet på kampdag. 

SEGREGERING

Det vil være segregering utenfor stadion, både før, under og etter kamp. Det legges opp til at supportere fra begge lag i minst mulig grad skal krysses på de viktigste innfartsårene til Åråsen. Politiet har av preventive hensyn lagt ned et forbud mot at all organisert supportertransport skal via Lillestrøm sentrum.

VISITASJON / SIKKERHET

Vanlig visitasjon i innslipp. Det vil være gjerder og sluser som vanlig. Vær forberedt og bidra til flyt. Overstadig berusede personer vil bortvises. 

Dersom man blir tatt med ulovlige gjenstander som f.eks pyro eller Balaklava (maskering) medfører dette direkte bortvisning av politiet.

INNGANGER

Vålerengasupportere har inngang 1 og 2, og det vil ikke være andre som slippes inn fra disse inngangene. Vær tidlig ute! Portene åpner 1,5 time før kampstart. 

For å unngå køer kommer vi med en sterk oppfordring om å ikke møte opp i siste liten. Vi kan ikke garantere at tilskuere som møter senere enn 30 minutter før avspark rekker å komme inn til kampstart. (Og gjør du det så ikke klag over kø)

RØYKESLUSE

Vi oppfordrer alle til å ta hensyn til sine med-supportere, og respektere røykeforbudet på tribunen. Det er trangt om plassen på Åråsen. Det vil bli satt opp røykesluse i pausen på vanlig sted.

Saken fortsetter under bildet. 

BUSSER / LOGISTIKK

Politiet vil hjelpe oss med å organisere mottak/avlasting slik at alle kommer inn i tide. Alle Vålerenga-bussene kjører via Skedsmovollen og Leirsund. Kjør deretter til bunn av bakken, Rolv Olsens vei, STANS på sletta!

Alle busser bør være på plass der kl 18.30 – 18.45 for å sikre at alle slipper inn til kampstart. Derfra sender politiet ned to og to busser.

Bussene parkere på "vanlig sted" på den andre siden av jernbanelinja, der er det vakthold under kampen. KST besørger buss som kjører sjåførene til stadion ti minutter før kampstart. Det er organisert P-plass for denne bussen og også egnet plasser for sjåfører på tribunen.

30 minutter før kampslutt kjører denne minibussen samtlige sjåfører til parkeringen for henting av busser. Bussene stiller opp med fronten NORDOVER, og kjører samme rute hjem som de kom. INGEN BUSSER slipper gjennom Stasjonsbyen.

For våre supportere: Gå rett til bussen ut til høyre fra vår utgang. Dersom din buss ikke har kjørt frem, ikke gå mot rundkjøringen forbi sperringer, men vent ved fortauet. Alle bussene blir suksessivt kjørt frem til rett plass. Det er viktig at dette blir overholdt!

Storming

Det vil bli slått hardt ned på storming av banen/indre bane. Forsøk på dette vil medføre direkte bortvisning.  Grunnet dårlig erfaringer med dette, vil det nå være ekstra tiltak for å unngå storming og sanksjonsreglementet vil bli benyttet. Vi ber alle våre supportere/sympatisører om å følge dette.  

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: