Du som skal til Åråsen – se her!

Hvis du skal dra på Vålerenga mot Lillestrøm på Åråsen må du lese saken.

Lørdag 26. oktober klokka 16.00 er det duket for årets andre rivaloppgjør mot Lillestrøm på Åråsen stadion.

Planleggingen mellom klubbene i forkant har vært preget av erfaringer og enkelte forbedringspunkter. Politiet på Romerike og LSK legger opp til god stemning, i trygge omgivelser.

I all hovedsak blir det opp til hver enkelt å etterlate et stolt inntrykk. Her følger informasjon til deg som skal reise å se kampen:

Billetter

Vålerenga får 1.500 billetter på Åråsen og plassering er på kortsiden som alltid.

Billetter selges enten i Sjappa eller via billettlink her. Det oppfordres sterkt til tidlig forhåndskjøp av billetter. Eventuelle restbilletter selges ved salgsbod tilknyttet bortefeltet på kampdag.

Segregering

Det vil være segregering utenfor stadion, både før, under og etter kamp. Det legges opp til at supportere fra begge lag i minst mulig grad skal krysses på de viktigste innfartsårene til Åråsen. Politiet har av preventive hensyn lagt ned et forbud mot at all organisert supporter-transport skal via Lillestrøm sentrum.

Visitasjon og sikkerhet

Det blir vanlig visitasjon i innslipp. Det vil være gjerder og sluser som vanlig. Vær forberedt og bidra til flyt. Overstadig berusede personer vil bortvises.

Dersom man blir tatt med ulovlige gjenstander som for eksempel pyro eller Balaklava (maskering) medfører dette direkte bortvisning av politiet.

Innganger

Vålerengasupportere har inngang 1 og 2, og det vil ikke være andre som slippes inn fra disse inngangene. Vær tidlig ute! Portene åpner 1,5 time før kampstart.

For å unngå køer kommer vi med en sterk oppfordring om å ikke møte opp i siste liten. Vi kan ikke garantere at tilskuere som møter senere enn 30 minutter før avspark rekker å komme inn til kampstart (og gjør du det så ikke klag over kø).

Røykesluser

Vi oppfordrer alle til å ta hensyn til sine med-supportere, og respektere røykeforbudet på tribunen. Det er trangt om plassen på Åråsen. Det vil bli satt opp røykesluse i pausen på vanlig sted.

Busser og logistikk

Saken fortsetter under kartet.

Kart Åråsen 2019

Med bakgrunn i klager på tidligere erfaring med logistikk og parkering av busser har LSK nå sørget for bussparkering 300 meter fra stadion. Det er vakthold for å ivareta sikkerheten for våre busser.

Politiet vil hjelpe oss med å organisere mottak/avlasting slik at alle kommer inn i tide. Alle Vålerenga-bussene kjører via Skedsmovollen og Leirsund. Kjør deretter Rolv Olsens vei hele veien til rundkjøring ved stadion. Kjør rundt rundkjøringen og slipp av folk ved vårt innslipp. Se kart!

Klikk her for større kart.

Alle busser bør være på plass der klokka 14.30 - 14.45 for å sikre at alle slipper inn til kampstart.

Kjør videre etter at folk er sluppet av, etter ca. 200 meter, så går det en vei på andre siden av fotgjengerfeltet på høyre side. Følg denne veien 100 meter og parker bussen. Det vil være vakthold for våre busser. Bussene kjører samme rute hjem som de kom. INGEN BUSSER slipper gjennom Lillestrøm sentrum.

Denne plassen kan også benyttes for privat parkering for våre supportere mot en avgift på kr 50,-. Grunnet flere store arrangement i Lillestrøm samme dag, vil det ikke være mulig å oppdrive parkeringsplasser i sentrum og nærliggende områder.

Storming

Det vil bli slått hardt ned på storming av banen/indre bane. Forsøk på dette vil medføre direkte bortvisning.  Grunnet dårlig erfaringer med dette, vil det nå være ekstra tiltak for å unngå storming og sanksjonsreglementet vil bli benyttet. Vi ber alle våre supportere/sympatisører om å følge dette.

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: