Drømmescoring ga seier på Raufoss

Torgeir Børven og Elias Hagen scora hvert sitt i lørdagens 2-1-seier på Vestre Toten.

Lørdag ettermiddag var det klart for årets første treningskamp på norsk jord da divisjonskollega Raufoss var verter i en tilnærma fullsatt Raufoss Industripark Arena. 644 tilskuere for å være presis.

Rundt 100 Vålerenga-supportere hadde tatt turen fra hovedstaden og fikk se et lag i helhvitt med stort ballinnehav.

Det ble ikke skapt all verdens av sjanser noen av veiene, men da Vålerenga ga fra seg ballen inne i 16-meteren etter halvtimen spilt sto det 1-0 til hjemmelaget.

Det var også stillinga da lagene gikk til pause, men like etter hvilen utligna Torgeir Børven på en kort cornervariant. Spissen heada inn 1-1 etter et godt innlegg av Elias Hagen, og står med tre scoringer i oppkjøringa.

To minutter før fulltid skaffa Henrik Bjørdal frispark like utenfor 16-meteren. Elias Hagen stilte seg opp, limte ballen i krysset og sørga for 2-1-seier på Vestre Toten.

Geir Bakke & co benytta anledningen til å gi Brage Eie og Filmer Brunskog debut for A-laget da de ble bytta inn like før slutt. Vi gratulerer unggutta!