Fikk en drømmedag med Vålerenga

Ulrik var den heldige som fikk være med Christian Borchgrevink på en drømmedag sammen med Altibox.

Annonse:

Etter en lengre pause, er nå endelig drømmetreffet tilbake. Sammen med Altibox tok Borchgrevink med seg Vålerenga-bussen bort til treningsfeltet for å overraske Ulrik med en drømmedag.  

Drømmetreffet ble arrangert flere ganger før Covid og nå var det endelig mulighet for å åpne opp og få gjennomført et slikt møte igjen. 

Overraskelser i fleng 

En hel dag med overraskelser var det som ventet Ulrik. På Intilty Arena fikk han bli med inn i garderoben og der møtte han keepertrener Gjermund Østby. Han fikk nye keeperhansker og de gjennomførte en økt ute på matta. 

Dagen slutta ikke der, for Ulrik fikk også komme på kamp. Der ble det feiring foran ØSTBLOKKA sammen med Borchgrevink og resten av laget etter 2-1-seieren over Haugesund.

Meld deg på 

Fortell oss hvem du er, hvorfor du heier på laget ditt, hvem som er dine favorittspillere, og hvorfor akkurat de er så spesielle? Kan du også synge en supportersang? Hvis du vil ha med en venn, spill inn videoen sammen!

I år leter Drømmetreffet først og fremst etter personer mellom 8 og 16 år. Last opp videoen på Drømmetreffet.no så kanskje du blir den heldige vinneren av kampbilletter!

Se bildeserie fra drømmedagen til Ulrik under. 

Annonse fra Eliteserien: