579328

Draktauksjonen utgjør en forskjell

Vålerenga Fotball Elite støtter Vålerengaksjonen 2023 med betydelig sum.

Annonse:

De spesielle draktene som ble brukt under kampen mot Rosenborg 29. oktober skapte begeistring blant publikum. Auksjonen ble satt i gang noen dager etter oppgjøret, og samtlige drakter ble kjøpt for en betydelig sum. 

Overskuddet av salget, nærmere 30.000 kroner går uavkortet til prosjektene rundt Vålerenga mot rasisme.

Som en støtte til det fantastiske supporterinitiativet til Ikaros Oslo, Vålerengaksjonen 2023, ønsker Vålerenga Fotball Elite å sette hele summen inn på spleisen som er opprettet.

Daglig leder i stiftelsen, Jannicke Aas er overveldet av støtten som kommer både fra draktauksjon og Vålerengaksjonen 2023. 

- Først vil jeg bare si tusen takk for et fantastisk initiativ og takk til alle som har kjøpt drakt. Våre prosjekter under fanen «Vålerenga mot rasisme» er i stor grad rettet mot forebygging av rasisme, diskriminering og fordommer, og vi er veldig takknemlige for disse midlene som vil være med på å styrke dette arbeidet, sier hun og fortsetter:

- Vi har stor tro på effekten av å jobbe forebyggende ut mot skoler. Det er der vi finner fremtidens spillere, trenere, ledere og tilskuere. Et godt eksempel er Vålerenga-timen, en undervisningstime vi holder på skoler der vi har med oss spillere fra elitelagene og fokuserer på mangfold, inkludering og Fair Play. Vi merker at det betyr noe når Vålerenga kommer på besøk, og det betyr også at vi har en unik mulighet til å bruke vår posisjon til å gjøre en forskjell, avslutter hun. 

Vi håper hele Vålerengafamilien og resten av fotballnorge vil støtte opp om dette gode formålet. Spleisen vil være åpen for donasjoner ut november.

Gi rasisme rødt kort!

Gratulerer til alle som vant sitt bud, og tusen hjertelig takk for støtten til en viktig sak! 

 

Annonse fra Obos-ligaen: