Dommeren i fokus da Nordstrand stakk av med seieren

Det endte med nytt tap for Vålerenga da Nordstrand var motstander i årets syvende Drømmekamp.

Vålerenga stilte med et sterkt og revansjelystent lag på Nordstrand kunstgress under tirsdagens Engaland, og det så veldig lyst ut da Vålerenga tok ledelsen. 

Dommer i fokus

Amin Nouri var utnevnt til dommer for kvelden, og han skulle komme i fokus midtveis i oppgjøret. Med flere kontroversielle avgjørelser på rad sørga han nærmest alene for at det sto 2-1 til Vålerenga. 

Ut av det blå pekte Nouri på straffemerket, til ville protester fra Nordstrand, men tross riving i dommertrøya og overfall fra et tyvetalls unger sto høyrebacken på sitt. 

Amin Nouri med flere kontroversielle dommeravgjørelser i tirsdagens storkamp på "Niffen" (Foto: VIF Media)
Amin Nouri med flere kontroversielle dommeravgjørelser i tirsdagens storkamp på "Niffen" (Foto: VIF Media)

Aron Dønnum stilte seg opp for å ta straffa, og bare den i seg selv var verdt turen til "Niffen" denne tirsdagskvelden. Den tekniske kantspilleren viste frem sine akrobatiske ferdigheter, og sendte ballen i mål samtidig som han tok baklengs salto. 1-0-ledelsen var et faktum, men gleden var kortvarig. 

Mens Vålerenga-spillerne fortsatt jubla og mottok hyllest fra supporterne langs linja, benytta barna anledningen til å sette spille i gang. Etter lekkert kombinasjonsspill på høyresida sto det 1-1.

Like etter sendte Nordstrand alle de 200 barna i angrep, og nærmest spaserte ballen i mål til 2-1-ledelse. Det var kanskje ikke så vakkert, men akk så effektivt. 

Ny kontroversiell avgjørelse

Som om ikke det var nok for Vålerengas A-lag, pekte Nouri igjen på straffemerket, og denne gang til fordel for Nordstrand. Noen vil kanskje si det var en kompensasjon for en billig tildelt straffe andre veien tidlig i kampen, men hjemmelaget takket og bukket og sendte hele bydelen til himmels med sin tredje scoring for kvelden. 

Bård Finne hadde for anledningen beveget seg opp i kommentatorbua og bød både på spådommer inn mot helgens storoppgjør mot Rosenborg og imponerende kommentering av Drømmekampen. 

Se Vålerenga - Nordstrand IF i vinduet under: 

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: