DNB serverer deg i Fanzone

DNB varmer deg opp før og under kamp! Det serveres varm drikke på DNBs stand, og masse annet skjer i Fanzone fra kl. 16 før årets siste hjemmekamp.

Annonse:

Det er varme i begge ender av Fanzone på søndag! I front står DNB med bålpanner, eventvogn, servering og konkuranser og innerst sørger Øst for mat&drikke til våre supportere.

DNB byr på gratis varm drikke, og deler ut sitteunderlag så langt beholdningen rekker. DNB har også utdeling av billetter til sine kunder, og en skuddkonkuranse med premiering.

Tippenshow

Tippen gjør sitt siste Tippenshow for barna kl. 1720.

Som alltid er Frida Fiskepinne med. Showet varer i 15 minutter, og er ferdig akkurat passe tidsnok til å gå inn på kamp.

Engaland Cup

Det er også duket for årets siste Engaland Cup, og det kommer lag fra Lambertseter, Langhus, Grüner, Klemetsrud og Harestua for å spille.

Cupen er for lag født i 2011, 2012 og 2013, og det spilles tre mot tre. Vi har fortsatt plass til fire lag til, påmelding gjøres her.

Forskjellige aktiviteter

Synsam er på plass, og du kan få utført gratis synstest. Tusenvis har benyttet seg av dette på Synsam sine Fanzone-stands i 2019!

Altibox/Viken Fiber har sin populære fotballdart med premier.

Vålerenga Samfunn og Gatelaget har konkuranser på sin stand.

Mat og drikke kjøper du hos Folkets Kebab og Dominos Pizza!

Øst

Er du mer interessert i øl, nygrillet hamburger og annet snacks før det er på tide å synge seg hes inne på stadion er det Øst som gjelder.

Øst åpner allerede kl. 14, for den som vil ha en lengre oppvarming til kampen.

Oslo Taxi når du skal hjem

Vi minner også om Oslo Taxis Fast Track, om du vil komme deg hjem med en gang etter kampen. Fast Track finner du utenfor Sjappa.

Annonse fra Eliteserien: