DNB gir gave til Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn

Billettinntektene som kom via DNBs kanaler i 2021 går uavkortet til det gode samfunnsarbeidet i klubben.

Annonse:

I hele 2021 kunne DNBs kunder kjøpe rabatterte billetter til Vålerengas kamper på Intility Arena. Alle pengene som kom inn har DNB valgt å gi tilbake til Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn. 

- DNB er en viktig samarbeidspartner for hele klubben, og at de viser sitt samfunnsengasjement også gjennom denne avtalen setter vi stor pris på. Deres bidrag vil gjøre at vi i 2022 kan ha enda flere aktiviteter for de som trenger det litt ekstra, sier daglig leder i Stiftelsen Jannicke Aas og legger til: 

- Dette er et godt eksempel på hvor mye godt som kan komme ut av at næringsliv og organisasjoner går sammen for byens beste, vi er takknemlige for å ha DNB med på laget, avslutter hun. 

Sponsorsjef i DNB, Tina Wesselsen roser klubbens samfunnsengasjement og gleder seg stort til en ny sesong i kongeblått. 

- Vi vil gi en stor honnør til Vålerenga for deres fokus på mangfold og inkludering – og det er en ære å få være med å bidra ekstra til Vålerenga Samfunn i tillegg til det engasjementet vi allerede har med hele klubben. Sammen ser vi frem til enda mer fokus på inkludering og mangfoldsaktiviteter, og flere gode kundeopplevelser for våre programkunder i DNB, der både bortesupportere og hjemmesupportere er velkommen, sier hun.

Annonse fra Eliteserien: