DFDS cruiser inn i Vålerenga

Cruiserederiet DFDS Seaways og Vålerenga seiler sammen inn i 2019-sesongen.


Vålerenga Fotball Elite er stolte over å kunne presentere DFDS Seaways som ny samarbeidspartner de to neste årene. 

Salgssjef i DFDS Seaways, Rune Grenager har vært Vålerenga-supporter siden han var liten gutt, og er naturligvis ekstra glad for å kunne gå inn som partner i klubben han elsker. 

-Vi er stolte over å være med å sponse Oslos stolthet. Vi gleder oss veldig til å komme inn i nettverket, samarbeide med de andre partnerne og dra synergier av hverandre, sier Grenager og får støtte av Jan Frimann (Key account manager DFDS Seaways): 

Annonse:

- Først og fremst gleder jeg meg veldig til å dra på kamp. Deretter skal det bli fint å kunne vise frem båten vår, og ta både spillere, trenere, ansatte og andre partnere med på tur til København. Det er en fantastisk tur og København er en by nordmenn elsker, sier han. 

Noe av det DFDS Seaways håper å kunne få vist frem er de fantastiske mulighetene for kurs og konferanser som finnes ombord i båten. 

- Vi har veldig stor kapasitet og kan tilby et godt utvalg av konferanserom, samt gode steder for å holde møter, sier Grenager og legger til: 

- Vi har stor tro på at dette blir et veldig bra år for Vålerenga, og den utviklingen klubben er i har vi lyst til å være en del av. Dette blir spennende både for oss og byen, avslutter han. 

Salgssjef i Vålerenga Fotball Elite, Glenn Jensen er veldig glad for å kunne starte 2019 med en ny stor partner på plass, og skryter av DFDS Seaways. 

- Vi er glade for å få en partner som DFDS inn i nettverket, og sammen med oss har de allerede lagt planer for hva samarbeidet skal innebære og hvordan det skal utvikle seg i årene som kommer. De er en fremoverlent organisasjon som vil bringe enda mer positivitet og glød i poolen vår. Vi gleder oss til å dra på tur, sier Jensen. 

DFDS Seaways

  • Grunnlagt i 1866 og er et av Danmarks største selskaper.

  • Det eneste selskapet som seiler mellom Oslo og København.

  • Hvert år reiser ca 700 000 mennesker med DFDS.

  • Båtene har veldig gode konferansefasiliteter.

Vi ønsker DFDS velkommen inn i Vålerenga-familien!

Annonse fra Eliteserien: