Deyver Vega klar for Vålerenga!

Costaricaneren har signert en treårsavtale med Oslos stolthet.


Vålerenga og Brann ble i dag enige om en overgang for 26 år gamle Deyver Antonio Vega Álvarez. Den tekniske angrepsspilleren har signert en avtale som strekker seg ut 2021, og er allerede på plass i hovedstaden. 

Får de beste referanser

Vega kom til Brann før 2016-seongen og har spilt 56 kamper og scora 13 mål for rødtrøyene fra Bergen. Nå er mannen med elleve landskamper for Costa Rica klar for å spille seg inn i hjertene til Vålerengas supportere: 

- Jeg er veldig glad for å få denne muligheten, og gleder meg stort til å spille for Vålerenga. Jeg er klar for å ta denne klubben opp dit den hører hjemme, sier Vega og fortsetter: 

Annonse:

- Jeg vet at dette er et godt lag med mange gode spillere, og jeg håper å kunne bidra til at vi tar nye steg. Jeg er vant til å kjempe for alt, så hvorfor ikke kjempe om å få Vålerenga tilbake til toppen, sier han 

26-åringen kan bekle flere posisjoner fremover i banen, men er primært høyrekant. Sportslig leder Jørgen Ingebrigsten er full av lovord om klubbens nye signering, og er sikker på at supporterne har mye å glede seg til. 

- Deyver har veldig gode ferdigheter med ball. Han har evnen til å skape ubalanse hos motstanderne, passere flere ledd og har i tillegg bra mentalitet. Han jobber steinhardt både på trening og i kamp, og får de beste referanser fra tidligere trenere og medspillere, sier Ingebrigtsen. 

Vega slutter seg til Vålerengas tropp umiddelbart og kan være aktuell for spill allerede i årets første treningskamp fredag formiddag. Deilas menn møter Sarpsborg 08 i LSK-hallen klokka 12.45. 

Kampen ser du på Eurosport eller eurosport.no. Sendestart fra LSK-hallen klokka 12.15. 

Se intervju med vår nye spiller i vinduet over. 

Fakta

  • Navn: Deyver Antonio Vega Álvarez

  • Født: 19. september 1992 (26 år)

  • Fra: Costa Rica

  • Posisjon: Angrep

  • Kamper/mål i Eliteserien: 56/13

  • Landskamper for Costa Rica: 11

  • Kontrakt med Vålerenga ut 2021

Annonse fra Eliteserien: