- Dette vil bedre utviklingsarenaen for spillerne våre

Vålerenga er stolte over å kunne presentere Kolbotn som den niende samarbeidsklubben i 2018.

De første klubbesøkene er allerede gjennomført med stor suksess for Vålerenga, og nå er enda en  samarbeidsklubb på plass. 

Ønsker å øke kompetansen i egen klubb

Kolbotn signerte en avtale like før påske, og skal ha ekstra fokus på kompetanseheving både hos trenere og spillere. Det skal Vålerenga bidra med i året som kommer. 

Jeg syns også det er fint at Vålerenga tar ansvar for å bidra til at Kolbotn som klubb kan øke kompetansen på flere områder.

— Sindre Tverå Brevik, sportslig leder Kolbotn


- Samarbeidet vi nå har inngått vil øke kompetansen på trenersiden, og bidra til en enda bedre utviklingsarena for store og små spillere i Kolbotn. Ved at vi sammen med Vålerenga kan planlegge et skreddersydd opplegg for oss, vil bidra til å utvikle Kolbotn Fotball herrer som klubb, sier sportslig leder Sindre Tverå Brevik og fortsetter: 

- Vi jobber mot å ha den beste utviklingsarenaen, og denne avtalen tar oss et steg i riktig retning.   Både klubbesøk, treningsøkter og trenerforum vil alle som har en tilknytning til Kolbotn oppleve som spennende. Jeg syns også det er fint at Vålerenga tar ansvar for å bidra til at Kolbotn som klubb kan øke kompetansen på flere områder. Jeg vil også legge vekt på at vi ønsker å gi alle spillere i Kolbotn (på alle nivåer) det beste tilbudet, sier han og avslutter: 

- Jeg har fått ett veldig godt inntrykk etter møtene vi har hatt, og gleder meg veldig til å jobbe videre med dette samarbeidet. 

Stor klubb med potensiale

Trenerutvikler Roy Arne Berg og øvrige i utviklingsavdelingen har allerede gjennomført flere tiltak knytta mot samarbeidsklubbene, og at interessen for å inngå avtaler med Vålerenga øker er Berg stolt over. 

- Vi er naturligvis veldig glad for å ha signert en samarbeidsavtale med Kolbotn Fotball herrer. De er en utviklingsklubb med mange aktive medlemmer og har allerede fostret mange gode fotballspillere. Vår rolle i dette samarbeidet vil være å bidra med kompetansehevende tiltak knytta til spiller- og trenerutvikling, samt invitere til fagtiltak retta mot trenere hos Kolbotn, sier Berg og legger til: 

- Vi ser frem mot et spennende samarbeid med Kolbotn, og er samtidig veldig glade for at begge parter har en langsiktighet i tankene for det som skal skje, avslutter han. 

Dette er Kolbotn

  • Klubben ble stifta allerede i 1915

  • Kolbotn har ca 750 aktive medlemmer fordelt på 45 lag

  • A-laget skal spille i 4. divisjon i 2018

  • Kontaktperson i samarbeidet: Sportslig leder Sindre Tverå Brevik

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: