- Det største høydepunktet er medaljen vi tok i fjor

Felix Horn Myhre forlater Vålerenga til fordel for SK Brann, og i dag hadde han sin siste økt med gjengen.

Annonse:


Etter fem sesonger og 75 kamper i Vålerenga går turen videre for Felix Horn Myhre. 22-åringen har signert en avtale med SK Brann som strekker seg ut 2024, og i dag sa han farvel til lagkamerater i Vålerenga. 

- Det er litt trist å si hadet, men det er et valg jeg har tatt og nå må jeg stå i det. Det kommer til å bli spesielt, men også fint for meg, sier han. 

Horn Myhre har mange fine minner fra tiden sin i kongeblått, og trekker frem bronsemedaljen fra i fjor som det største høydepunktet. Et av våre store høydepunkter sammen med Felix var da han satte inn 2-0 på overtid mot laget han nå skal spille for: 

Rødtrøyene fra Bergen har fått en tøff start på 2021-sesongen, og ligger helt sist på tabellen etter ti spilte kamper. Det håper Horn Myhre snart snur, og at han selv kan være med å bidra. 

- Først og fremst håper jeg på litt mer spilletid enn jeg har hatt her, eller i hvert fall litt mer stabilt. Og det er jo ingen hemmelighet at Brann har vært i en litt tung situasjon, men jeg håper at det ordner seg og at vi holder plassen, sier han. 

Vi takker Felix for årene i Vålerenga og ønsker han lykke til videre i karrieren! 

Foto: Morten M. Larød/Sportfoto.no

Annonse fra Obos-ligaen: