- Det starter med hardt arbeid

Ronny Deila forventer å se et Vålerenga-lag som løper mye og kriger for poengene når Strømsgodset kommer på besøk til Intility Arena.


Deila har akkurat gjennomført den siste fotballøkta før møtet med gamle kjente i Strømsgodset, og hovedtreneren gleder seg til det som ligger an til å bli en folksom fotballfest i hovedstaden.

- Vi har snakka mye om å opprettholde den stimen vi er i, og prøve å få så mange kamper på rad uten å tape, og da selvfølgelig også vinne så mange av dem som mulig. Det er veldig viktig å være klar over hvorfor vi er gode, og det begynner med hardt arbeid og det å stå sammen, sier han og fortsetter: 

Annonse:

- Vi vet at hvis vi gjør disse tingene, så er det motstanderen som avgjør hvor tett og jevnt det vil bli. De har alt å vinne i en slik kamp, og vi må tåle å være favoritter. Det er en slik situasjon vi ønsker, sier Deila.

Nærmer seg 10.000 solgte

Historisk sett er det stort trykk på billettsalget de siste to dagene inn mot kampen, og det ligger med andre ord an til å bli MYE folk på Intility Arena torsdag kveld. Det gleder selvsagt sjefen.

- Det har vært kjempebra stemning her i hele år, og når det blir enda flere folk så blir det jo også enda bedre stemning. Vi skal gjøre alt vi kan for å få en god prestasjon, og at publikum får se et lag som virkelig har lyst til å gå ut der og vinne dueller, slåss og løpe for hverandre, avslutter Deila.

Bli med på fotballfesten

Som du skjønner så er både spillerne, trenerne, våre frivillige og alle ansatte klare for å ønske deg velkommen på kamp. Det hele starter i Fanzone klokka 17.30, og derfra går det slag i slag med moro frem mot avspark klokka åtte.

Kjøp billetter til deg og dine folk her

 

Annonse fra Eliteserien: