- Det mest kompetente trenerapparatet i Norge

Det sier utviklingsleder Thomas Hasselgren om gjengen som var samla til kick off på Intility Arena denne uka.

Fredag morgen møttes trenere og øvrige støtteapparat i utviklingsavdelingen til kick off på Intility Arena. Praktisk informasjon, spillerlogistikk og treningsplanlegging for de ulike treningsgruppene sto på menyen.

Annonse:

Trenerne for de ulike gruppene la frem faglige presentasjoner og sportslig leder, Jørgen Ingebrigtsen fortalte hvordan klubben jobber med spillerlogistikk. Både på A-lags- og U-lagsnivå.

- Det ble en veldig bra dag der vi fikk gått igjennom praktiske ting som er viktig å ha med seg i årets sesong. Målet med det utviklingsavdelingen driver med er å forme kommende generasjons Vålerenga-spillere, sier utviklingsleder Thomas Hasselgren og fortsetter:

- De ansvarlige trenerne hadde forberedt seg godt og la frem gode presentasjoner. Her fikk vi også diskutert ting som vi ønsker å ta med videre til de ulike trenerforumene i året som kommer.

G16-trener David Ribeiro legger frem ukesplaner for de andre trenerne i utviklingsavdelingen (Foto: VIF Media)
G16-trener David Ribeiro legger frem ukesplaner for de andre trenerne i utviklingsavdelingen (Foto: VIF Media)

Apparatene i de ulike gruppene er satt og Hasselgren er svært tilfreds med hvordan utviklingsavdelingen ser ut foran 2018-sesongen.

- Jeg er veldig fornøyd med de trenerne og støttepersonene vi har i klubben. Vålerenga har alltid hatt gode trenere på ungdomssiden, men utfordringen har vært å beholde dem lenge. Nå har de vært her over tid og vi har fått kontinuitet i gruppa, noe som har gitt resultater. Jeg er overbevist om at vi kommer til å fostre mange gode spillere i årene som kommer, og med en trenerutvikler på plass vil også føre til bedre oppfølging av trenerne, sier Hasselgren og legger til: 

- Jeg mener vi har Norges mest kompetente og spennende trenerapparat på utviklingssiden, avslutter han.

De ulike treningsgruppene er allerede godt i gang med oppkjøringa til årets sesong. Ønsker du å følge junior- og rekruttgutta i vinter, finner du alle treningskampene her

Annonse fra Obos-ligaen: