- Det kommer til å bli tett og jevnt

Herolind Shala før kveldens kamp mot Ranheim.

Annonse:

Hjemmelagets trener, Svein Maalen har uttalt at oppgjørene mot Vålerenga er et av årets store høydepunkter, og på Ranheim gleder de seg veldig til å ta i mot hovedstadslaget til dyst klokka 18.00.

Mohammed Abu soner karantene for det røde kortet han fikk i Stavanger, men Felix Horn Myhre er tilbake i Vålerenga etter et kort låneopphold i Bodø/Glimt, og unggutten går rett inn i troppen.

Erik Israelsson fikk seg en smell i Vålerenga 2-kampen tidligere i uka, og rakk ikke å bli klar til kveldens oppgjør på EXTRA Arena. Det samme gjelder Samuel Adekugbe, som fortsatt sliter med kneskaden han pådro seg før kampen mot Odd.

Vålerenga reiste til Trondheim lørdag kveld, og dette er gutta Deila tok med seg til årets femte bortekamp:

Vålerengas tropp

  • Keepere: Adam Larsen Kwarasey, Kjetil Haug

  • Forsvarsspillere: Ivan Näsberg, Markus Nakkim, Johan Lædre Bjørdal, Efrain Juarez, Jonatan Tollås Nation, Oskar Opsahl

  • Midtbanespillere: Felix Horn Myhre, Sakarias Opsahl, Magnus Lekven, Herolind Shala, Chidera Ejuke

  • Angrepsspillere: Matthias Vilhjalmsson, Fitim Azemi, Bård Finne, Aron Dønnum, Deyver Vega

Herolind Shala var gjest i Enga på pod på fredag, og der prater han blant annet om kveldens oppgjør mot Ranheim. Kantspilleren forventer seg en tøff og jevn kamp der det først og fremst handler om å vinne krigen.

Hør hva Herolind sa i videoklippet under:


Hele podkasten med Super-Herolind kan høres her

PS: Eurosport har utvidet tilbudet om 30 dager gratis Eliteserie på Dplay. noe som betyr at de av dere som ikke har reist til Trondheim for å se kampen fra tribunen, kan se kampen gratis hvis du bruker verdikoden «BORTEKAMP» ved registrering på Dplay. 

  1. Logg deg inn på dplay.no eller opprett en gratis brukerkonto
  2. Velg dplay+sport månedsabonnent under oversikten over produkter
  3. Lim inn verdikoden BORTEKAMP og trykker «aktiver»
  4. Registrer betalingsinformasjon.*

* Du vil først bli belastet for et løpende månedsabonnement på Dplay etter utløp av din gratismåned. Du kan når som helst avslutte abonnementet.

 

Annonse fra Eliteserien: