- Det er stort å være hovedtrener i Vålerenga

Dag-Eilev Fagermo forlenger avtalen ut 2024.

Dag-Eilev Fagermo ble presentert som Vålerengas nye hovedtrener 31. januar 2020. Samme året ledet han laget til klubbens første medalje på ti år, og spill i Europa. 

Stolt av å være her

Reisen har så vidt startet, og nå har sjefen forlenget avtalen. Fagermo er vår ut 2024, og det er både vi og han veldig glade for. 

- Jeg er veldig glad og takknemlig for en ny og lengre periode i Vålerenga. Jeg ble tatt imot på en fantastisk måte, og syns det å jobbe i klubben er veldig, veldig stort, sier han og fortsetter: 

Styrleder Tuva Ørbech Sørheim og Dag-Eilev Fagermo signerer kontrakten som binder han til klubben ut 2024 (Foto: VIF Media)
Styrleder Tuva Ørbech Sørheim og Dag-Eilev Fagermo signerer kontrakten som binder han til klubben ut 2024 (Foto: VIF Media)

- Ambisjonene mine med Vålerenga, forhåpentligvis sammen med resten av klubben, er minst like høye nå som da jeg kom. Vi skal vinne med underholdende fotball og høy grad av egenrekrutterte spillere. Husk folkens, vi har fortsatt medaljer å spille om i høst, avslutter han. 

En tydelig og ambisiøs trener

Styreleder i Vålerenga Fotball Elite, Tuva Ørbeck Sørheim gleder seg veldig over at Fagermo har forlenget kontrakten og dermed blir i klubben til og med 2024. 

- Det er veldig mange grunner til at vi forlenger med Dag-Eilev, men kanskje den viktigste grunnen er at han er så trofast mot den strategien vi har lagt som klubb, sier hun og utdyper: 

- Han gir unge spillere sjansen, og det bærer frukter. Senest med Kristoffer Klaesson til Premier League og Aron Dønnum til belgisk toppdivisjon. I tillegg liker jeg veldig godt at han er så ambisiøs. Han ønsker å skape en skandinavisk toppklubb, avslutter Ørbeck Sørheim. 

Spennende høst

Som Fagermo selv er inne på - det har vært en litt trøblete sesong så langt, men medaljeambisjonene i 2021 står like sterkt. Mulighetene er definitivt fortsatt til stede, og første sjanse til tre poeng er kun tre dager unna. 

På søndag kommer Viking til hovedstaden, og vi håper å se DEG på tribunen. Kjøp billetter i dag og bli med på medaljejakt!

Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen: