- Det er som å spille på kunstgress

Ullevaal-matta er strøken og klar for seriestart. Det samme er Ronny Deila og resten av Vålerenga.


Siste finpuss er gjort før mandagens serieåpning hjemme mot Viking. På en strøken Ullevaal-matte la Vålerenga grunnlaget for det vi alle håper skal bli tre poeng mot siddisene.

Annonse:
Med to nye fjes på trening gikk Deila igjennom prinsippene ute på nasjonalarenaen før de fikk prøvd seg i 11 mot 11. Avslutningsvis var det lagt opp til noen tempofylte kamper på liten bane.

- Vi har fått inn mange gode, unge og fremadstormende spillere i tillegg til litt rutine. Og så har vi ikke brukt så mye penger, sier Deila og legger til:

- Det ser veldig bra ut. Vi har hatt en fin uke med et par fridager slik at vi har fått letta litt på ting, og så har vi vært tydelig nå de siste dagene på hva vi ønsker inn mot Viking.

Ullevaal stadion innbyr definitivt til det offensive spillet Deila & co ønsker. Den er jevn, grønn og ballen går hurtig i lengderetning.

Akkurat det siste er det spillerne som skal stå for, og med straff hver gang ballen går to ganger bakover på banen på samtlige treninger i hele år, har gutta fått spill i lengderetning inn i blodet.

Gled deg til mandag kveld kl. 19.00!

Annonse fra Eliteserien: