- Det er klart vi har mye å spille for

Fagermo ønsker å avslutte med stil på Intility Arena, og sikter mot 4. plassen før de to siste rundene.

Annonse:


Mjøndalens Markus Nakkim har bydd opp til dans i avisene i forkant av søndagens oppgjør på Intility Arena, men uttalelsene til midtstopperen går ikke nevneverdig inn på Dag-Eilev. 

I stedet ønsker han å presisere at Vålerenga har mye å spille for i de to siste kampene av 2021-sesongen, der 4. plassen fortsatt er innen rekkevidde. 

- Hvis vi vinner de to siste, og det må vi gjøre, er det gode muligheter for å ta 4. plassen. Det kan fort bety Europaplass, så det er klart vi har mye å spille for, sier han. 

KJØP BILLETTER TIL ÅRETS SISTE KAMP HER

Mjøndalen på sin side ligger under streken før de to siste kampene, og må ta poeng på søndag for å ha en sjanse til å kapre kvalikplassen. Det tror Fagermo vil føre til en åpen kamp. 

- Jeg tror det blir en match der vi fører, men Mjøndalen må ha poeng og må ofre noe. Da blir det rom til oss, og gode muligheter til å skape sjanser. 

Det har blitt mange uavgjorte oppgjør på Intility Arena denne sesongen, og det ønsker naturligvis både sjefen og gutta å gjøre noe med i årets siste hjemmekamp. 

- Jeg skulle veldig gjerne hatt flere poeng her, spesielt på vårsesongen for da var vi gode.  Vi har løfta oss litt i det siste, så vi ønsker å avslutte med en god kamp foran et herlig hjemmepublikum. Det ville vært en all right julegave, avslutter han. 

Les mer info om kampen her

Annonse fra Eliteserien: