- Det er et steg opp

MARBELLA: 16 år gamle Harald Martin Hauso er henta ned til Marbella for å trene med A-laget den siste uka.


Harald Martin Hauso debuterte for A-laget i årets første treningskamp mot Strømmen, og har i tillegg deltatt på flere treninger i vinter. Da Felipe Carvalho og Jonatan Tollås Nation reiste hjem til Norge, ble 16-åringen henta til Marbella. 

Den talentfulle midtstopperen har nettopp vært på samling med G16-landslaget på La Manga og fikk debuten sin i midtforsvaret i oppgjøret mot Slovakia. Hauso rakk knapt å pakke ut kofferten før han måtte hive seg på flyet til Spania på nytt. 

Annonse:

- Det ble ikke så mange dager hjemme nei, men fotball er gøy, så det er helt greit, sier Harald Martin Hauso etter sin første økt på Marbella Fotball Center. 

Med flere midtstoppere ute med skade er det gode muligheter for spilletid for unggutten, og det er også det som er målet med turen. 

- Nivået kom litt som et sjokk for meg, men det er en god mulighet for meg og en fin utviklingsarena. Det er et steg opp fra det jeg er vant til med tanke på fysikken, men jeg har blitt tatt veldig godt imot av alle gutta og det er en fin gjeng, avslutter unggutten. 

Det gjenstår en kamp på Marbella for Vålerengas del. Den spilles torsdag kl. 18.00 mot Ole Gunnar Solskjærs Molde og kan sees på Nettavisen. ENGA Live er tilstede og sender direkte på Facebook både før og etter kamp. 

Se intervjuet med Harald Martin øverst i saken. 

Annonse fra Eliteserien: