- Det er en veldig bra gjeng her

Petter Dahle Strand om de første dagene i Vålerenga.

Annonse:


Han tok det rolig de første to fotballøktene, men onsdag formiddag deltok Petter Strand på hele treninga. Kneet som har vært operert føles bra, og bergenseren er veldig klar for 2022 i kongeblått. 

- Det er kjekt å komme i gang og få spille fotball igjen. Det er en veldig fin gjeng her, og alle har tatt meg godt i mot, sier Strand og fortsetter: 

- Vålerenga er en stor og tradisjonsrik klubb, og det er veldig gode fasiliteter her. I tillegg har jeg stor tro på at den stallen som er her nå skal kunne få til noe veldig bra sammen, sier han. 

Når du er bergenser og har spilt i Brann er det bare rett og rimelig at det kommer noen reaksjoner fra nært og fjernt, og det gjorde det også for Petters vedkommende. 

- Det var litt blandede reaksjoner i begynnelsen, men det går seg raskt til. Mine nærmeste lurte på om de nå måtte heie på Vålerenga og kjøpe Vålerenga-drakt, sier han med et smil. 

Petter har fått trøye nummer 24, og første mulighet til å se han og de andre gutta dra på seg den kongeblå drakta er 30. januar klokka 16.00. Da møter vi FC Krasnodar på Marbella Football Center. 

Se video øverst i saken. 

Annonse fra Obos-ligaen: