- Det er en tid for alt

Adam Larsen Kwarasey og Vålerenga går hvert til sitt.

Annonse:

Vålerenga og Adam Larsen Kwarasey skiller lag. Keeperen hadde i utgangspunktet kontrakt ut 2020, men nå er partene enige om å avslutte kontrakten. 

- Det er ingen dramatikk bak dette. Vi har valgt en strategi om å satse på unge lokale spillere, og har Kristoffer og Kjetil i samme posisjon som Adam. Det er de vi har valgt å satse på fremover, og da er dette en naturlig beslutning, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen. 

Jeg er veldig glad for, og stolt av å ha fått spille med Vålerenga-logoen på brystet også i voksen alder

— Adam Larsen Kwarasey

Mot slutten av fjorårssesongen hadde Kwarasey problemer med ryggen, men nå har keeperen trent for fullt i lang tid og føler seg ikke ferdig med fotballen. 

- Jeg skulle selvfølgelig ønske at jeg fikk muligheten til å oppnå noe her, men sånn er fotballen. Det er ikke alltid ting klaffer. Jeg er veldig glad for, og stolt av å ha fått spille med Vålerenga-logoen på brystet også i voksen alder, sier Kwarasey og legger til: 

- Vålerenga og Valle vil alltid stå meg nært etter å ha tilbrakt nærmere 15 år av livet mitt her. Men så er det som med alt annet: Ting tar en gang slutt. Nå er tiden inne for å gå videre. Jeg ønsker lagkameratene mine lykke til og håper de kan ta Vålerenga tilbake til toppen av norsk fotball igjen, avslutter han. 

Vi takker Adam for tiden i klubben og ønsker han lykke til videre i karrieren. 

For spørsmål utover det som står skrevet over kan sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen kontaktes. 

Annonse fra Eliteserien: