- Det er den beste avtalen Vålerenga kunne fått

Talsmann i Klanen, Erling Rostvåg er godt fornøyd med Intility som ny stadionpartner. Et firma med lokal tilhørighet og en blå logo

Annonse:


Mandag formiddag ble det klart at Vålerengas nye stadion skal hete Intility Arena, etter at partene signerte en avtale med en ramme på ti år. Talsmann i Klanen, Erling Rostvåg er fornøyd med utfallet av salget. 

- Det var aldri et alternativ og ikke selge stadionnavnet, og nå har vi funnet et firma som er fra Oslo øst, som har en blå og hvit logo og som har råd til å betale det Vålerenga trenger. I en normal verden er det ikke mulig å få det så veldig mye bedre enn det, sier han.

Sammen med flere andre supportere hadde Rostvåg et møte med Intility før avtalen ble signert, og det var mye som imponerte talsmannen med gjengen i Intility. 

Slik blir stadion med det nye navnet seende ut fra torget (Skisse produsert av NXT)
Slik blir stadion med det nye navnet seende ut fra torget (Skisse produsert av NXT)

- Først og fremst må jeg si at jeg tror aldri det har skjedd før at en sponsor har gått til supporterne og spurt hva som er "do's and dont's" her. Vi kan være fornøyd med at det ble Intility Arena, det er en bedrift rett nedi gata her som har vokst og vokst, og det syns jeg er fett, sier han og legger til: 

- Supporterne kommer selvfølgelig til å fortsette å kalle det Vålerenga stadion, men det er de (Intility red.anm) klar over og da tror jeg dette sannsynligvis er den beste avtalen Vålerenga kunne fått, avslutter han. 

Se innslaget øverst i saken. 

Annonse fra Eliteserien: