Det blir treningskamper!

Norges Fotballforbund åpner nå for at klubbene i Eliteserien, Toppserien og 1. divisjon kan spille treningskamper.

Annonse:

Torsdag morgen kom det grønt lys fra Norges Fotballforbund.  Vålerenga og resten av lagene i Eliteserien får spille treningskamper før sesongen sparkes i gang 16. juni. 

To kamper 

Sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen har jobbet i kulissene og allerede fått på plass to motstandere før bortekampen mot Sarpsborg 08 16. juni.  

Herolind Shala og resten av gutta er klare til å ta imot Bodø/Glimt tirsdag 9. juni (Foto: Lise Åserud/NTB scanpix)
Herolind Shala og resten av gutta er klare til å ta imot Bodø/Glimt tirsdag 9. juni (Foto: Lise Åserud/NTB scanpix)

Den første kampen spilles mot Mjøndalen allerede førstkommende torsdag kl. 18.00, mens kamp to går på Intility Arena tirsdag 9. juni mot fjorårets sølvvinner Bodø/Glimt (klokkeslett TBA)

- Det er veldig bra at NFF har gitt tommel opp for treningskamper. Det er en viktig del av forberedelsene inn mot seriestart, sier Ingenbrigtsen og legger til: 

- Vi har fått trent veldig godt i perioden etter at det ble åpnet opp for kontakttrening, men det er noe annet å spille kamper. Det blir et tett program fremover, og da er det nødvendig med kamper for å unngå skader i oppstarten av sesongen, sier sportssjefen.  

Går uten publikum

Kravene i helseprotokollen som er nedfelt for treningsaktiviteter vil inntil videre også gjelde for treningskamper. Det betyr blant annet at antallet på arenaen ikke kan overstige 50 personer. 

Det jobbes med interne løsninger for hvordan vi kan få sendt hjemmekampen mot Bodø/Glimt via stream, men dette er enda ikke avklart eller bekreftet. 

Eventuelle endringer vil bli publisert fortløpende på våre nettsider og i øvrige kanaler. 

Treningskamper i juni

  • Mjøndalen - Vålerenga kl. 18.00 torsdag 4. juni

  • Vålerenga - Bodø/Glimt tirsdag 9. juni (klokkeslett TBA)

Annonse fra Eliteserien: