- Det blir et vakuum etter dem

Tollås Nation om savnet av supporterne, det medisinske apparatet og tanker om kampen mot Strømsgodset søndag kveld.

Annonse:

Kapteinen er tilbake i full vigør etter lyskeskaden som har holdt han på sidelinjen de to siste kampene. Midtstopperen skryter av det medisinske apparatet og jobben som legges ned for at spillerne skal være klare til kamp så ofte som mulig. 

- De er fantastiske. Den kompetansen de besitter og den dedikasjonen de legger i jobben er vi veldig glade for, sier Jonatan. 

Se videointervju nederst i saken. 

Forsvarer oss som et lag

30-åringen har vært en del av et lag som har vært solide defensivt i en lang periode, og legger vekt på det kollektive når han sier hva som har vært den største endringen. 

- Vi forsvarer oss med hele laget, og jeg tenker at det er den største forskjellen fra tidligere. Vi har bedre struktur i leddene foran forsvarsfireren, og når vi ligger lavt så ligger vi lavere enn før og stenger av bakrommet. Det gir oss en trygghet, sier han. 

Saken fortsetter under bildet. 

Slik ser det ut når Vålerenga spiller på Intility Arena (Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix)
Slik ser det ut når Vålerenga spiller på Intility Arena (Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix)

Savnet av supporterne

Søndag kveld kommer Strømsgodset på besøk til Intility Arena. Det blir den tiende kampen i årets Eliteserie, og den tiende kampen med kun 200 tilskuere på tribunen. Hele Norge savner å gå på stadion, og alle klubbene savner å ha supporterne på tribunen. 

- Det er en trist ramme rundt kampene. Vi er vant med at det er en fantastisk stemning når vi går ut på Intility Arena, men nå er det et vakuum etter supporterne, sier Tollås Nation og legger til: 

- Det skal sies at de 200 som er her klarer å skape en ganske god stemning, og selv om vi er i en boble ute på banen så hører vi at de er her. Det er veldig viktig for oss, avslutter kapteinen. 

Se hele intervjuet med Jonatan i videoen under: 


Annonse fra Obos-ligaen: