Derby allerede i runde fire!

Slik spilles Eliteserien 2023.

Annonse:

Fredag formiddag ble spilleplanen for Eliteserien 2023 sluppet i en direktesending på neste års ferske rettighetshaver, TV2s flater.

Det er alltid knyttet stor spenning til oppsettet og kanskje spesielt datoene for kampene mot erkerival, Lillestrøm. 

Ellevill mai-måned

Da lagene møttes på Intility Arena i år var kampen utsolgt allerede én uke før avspark, og nå kan du krysse av datoen for neste års oppgjør på Oslo øst: Vålerenga - Lillestrøm spilles mandag 1. mai klokka 18.00! 

Som i år, blir det også fotballfest på Intility Arena i 2023. Vålerenga får besøk fra Hamar på fotballens nasjonaldag 16. mai, og oppgjøret mot HamKam sparkes i gang klokka 18.00. I tillegg til storkampene 1. mai og 16. mai, blir det også tur til både Bergen og Trondheim tidlig i sesongen. 

- Det er en seriestart der Vålerenga bør være med fra første kamp, i motsetning til i år da vi kom dårlig i gang, sier sjefen. 

Vålerengas første kamp i 2023 blir borte mot Aalesund, mandag 2. påskedag, mens Tromsø er gjester i hovedstaden i sesongens siste kamp, 2. desember. 

Cupfinalen er satt opp på Ullevaal stadion 10. desember, og runder av året 2023. Vil du være med på all moroa er sesongkort en veldig god idé. 

Se Vålerengas kamper i oversikten under: 

endelig-kopi.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: